2016-11-28 08:09:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Fellépése sokakat meglep

Napi horoszkóp november 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A bolygóállások kedveznek a kreatív energiáknak. Most régóta húzódó problémákra váratlanul, újszerű megoldásokat tud találni. Optimistán közelíthet mindenhez, és teljesen biztos lehet a dolgában.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A háztartásában felmerülő feladatokat nem halaszthatja máskorra, muszáj foglalkozni velük. Nyugodtan hagyja, hogy a családtagjai is segítsenek önnek, a közös munka mindenkinek örömet tud szerezni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lehetséges, hogy elkezd kételkedni, hogy jó irányba haladnak-e a dolgai. Pedig erre nincs oka, jó úton jár! Legyen viszont türelmesebb: a túl gyors döntéseket nagyon megbánhatja a mai napon.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Figyeljen a részletekre, mert hajlamos lesz azokat figyelmen kívül hagyni, ebből bonyodalma származhat. Jobban meg kellene gondolnia, hogy mit mond el a munkatársainak. Sokan vannak közülük, akik valamiért irigykednek önre, vagy féltékenyek a pozíciója miatt. Ne fecsegjen ki nekik bizalmas információkat!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap már a Nyilas jegyében jár, és az élet sok területén támogatja Önt. Fellélegezhet, mert most minden sokkal könnyebben fog menni. Lassanként a hivatásában is beérik a munkája gyümölcse. A pénzügyekben viszont legyen óvatosabb.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok apróság, ami felett mások tekintete elsiklik, nem kerüli el az ön figyelmét, és egészen gyorsan előnyre tesz szert. Még többet is sikerül elérnie, mint amire kezdetben számított. Ez utólag nagyszerű érzést ad önnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön hajlamos arra, hogy túlságosan is alkalmazkodjon, és olyan dolgokat vállaljon, amelyek egyáltalán nem valóak önnek. Ne akarjon ennyire megfelelni másoknak, járja inkább a saját útját!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön nagyon ügyes abban, hogy megtalálja a hibákat, és felderítse a dolgok hátterét. Sok elismerést szerezhet ma magának ezzel. Nagyon lelkes egy új tervét illetően, pedig jobban tenné, ha várna a megvalósításával. Valaki ugyanis keresztülhúzhatja a számításait…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valaki tapintatlanul, vagy sértően viselkedik, önt pedig nagyon felbosszantja ez az incidens. Ne hagyja, hogy ez a dolog az egész napjára rányomja a bélyegét!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Tűzzön ki reális célokat önmaga elé! Ön hajlamos a túlzásokra, és néha saját magától is túl sokat követel. Ebbe most beletörhet a bicskája, a kudarcot pedig rosszul viseli…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Nap már a Nyilas jegyében áll, ez nagyon kedvez önnek. Határozottabb ma a fellépése, mint egyébként, ez sokakat meglep. Most sok mindent elérhet, főleg az üzleti életben számíthat komoly előrelépésre, de a magánéletében is változásokat érhet el.

Halak: II. 19. - III. 20.
Szép és sikeres napnak örülhet! Érdekes dolgokat tapasztalhat meg, kellemes meglepetésekben lehet része. Valakit ma az útjába sodorhat az élet, ön pedig rögtön megkedveli az illetőt! Akár még komoly kapcsolat is lehet a románcból.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: